“Pošte Srpske” i “Mikrofin osiguranje” potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Bez autora
Sep 20 2012

Direktor “Pošta Srpske” Jasminka Krivokuća i direktor “Mikrofin osiguranja” Banjaluka Brane Stupar potpisali su danas Ugovor o zastupanju u osiguranju imovine. Potpisivanje ugovora predstavlja početak druge faze zastupanja, koju su “Pošte Srpske” najavile početkom ove godine, po dobijanju licence od Agencije za osiguranje Republike Srpske. Osnovni benefiti za potencijalne korisnike su lakoća i jednostavnost sa kojom je sada dostupna ova vrsta osiguranja, upravo zahvaljujući razgranatoj poštanskoj mreži. Ovaj posao će biti dodatni prihod “Pošta Srpske”. Osiguranje imovine značajan je vid osiguranja, a “Pošte Srpske” imaju rasprostranjenu mrežu jedinica poštanske mreže i ogromne kapacitete. U svijetu je sasvim normalno da pošta radi sve te vrste poslova za druge institucije, poput bankarskih i osiguravajućih društava.

“Pošte Srpske” i “Mikrofin osiguranje” potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovineDirektor “Pošta Srpske” Jasminka Krivokuća i direktor “Mikrofin osiguranja” Banjaluka Brane Stupar potpisali su danas Ugovor o zastupanju u osiguranju imovine, javile su agencije.

Potpisivanje ugovora predstavlja početak druge faze zastupanja, koju su “Pošte Srpske” najavile početkom ove godine, po dobijanju licence od Agencije za osiguranje Republike Srpske.

- Osnovni benefiti za potencijalne korisnike su lakoća i jednostavnost sa kojom je sada dostupna ova vrsta osiguranja, upravo zahvaljujući razgranatoj poštanskoj mreži - rekla je Krivokuća novinarima nakon potpisivanja ugovora.

Ona je dodala da će ovaj posao biti dodatni prihod “Pošta Srpske”.

Krivokuća je istakla da je osiguranje imovine značajan vid osiguranja, naglasivši da “Pošte Srpske” imaju rasprostranjenu mrežu jedinica poštanske mreže i ogromne kapacitete.

- U svijetu je sasvim normalno da pošta radi sve te vrste poslova za druge institucije, poput bankarskih i osiguravajućih društava - rekla je Krivokuća.

Ona je naglasila da je najbitniji kriterijum zbog koga su se “Pošte” opredijelile za “Mikrofin osiguranje” bio stoprocentna isplata štete.

Stupar je rekao da je ovaj ugovor sa “Poštama Srpske” od ogromnog značaja za rast maloprodajne mreže “Mikrofin osiguranja”.

Prema njegovim riječima, “Pošte Srpske” imaće 30 odsto od sklopljenih premija po tarifama “Mikrofin osiguranja”.

- Ovaj ugovor podrazumijeva da će “Pošte Srpske” kao zastupnik za račun “Mikrofin osiguranja” potpisivati određene polise osiguranja, prije svega, imovinske, putno i kasko osiguranje, osiguranje od provalne krađe i razbojništva, osiguranje poljoprivrednih mašina od loma i drugih opasnosti, kao i paketno osiguranje imovine domaćinstva i stvari u domaćinstvu - pojasnio je Stupar.

Osim kupovine polise osiguranja, na svim šalterima pošta u Republici Srpskoj korisnici će moći dobiti sve informacije o proizvodu “Mikrofin osiguranja”, načinu uplate i prednostima osiguranja imovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik